2013. április 13., szombat

- tavasz a Margitszigeten -

Tavaszodik a Margitszigeten. A kismamák (szigorúan 3an egymás mellett cseverészve) kicipelgetik a babakocsikat a futószalagra, meg persze a futkosós gyerekeket a pöttyös labdával, a nagymellű KAnnácskák jönnek a pitbullal, meg + 2db borjúméretű kutyával (biztos önvédelmi célokból), és persze a turista bácsikák sem csak az uszodákban dögönyöztetik magukat, hanem egészségügyi sétákra indulnak a sibotokkal gáncsolgatós öreg barátnőkkel (igen, igen  ők is pont 3an vannak párban). 
Ami itt természetes: mindenki élvezi a gumiszőnyeget :) Élvezném ugye én is ... a sok sok kerülgetésnek hála sokkal több a kilométerem, mint télen .. és a kutyáknak meg hála, nagyobb a sebességem is... bár  azért nem mosolynék annyira egy veszett kutya harapás után .. 
Ilyenkor mindig emlékeztetem magam, hogy anno mikor feljöttem mennyire jó volt belemerülni az embertömegbe. :) Öregszem már nincs mese ..
Viszont felmerül az is, hogy talán kellene vennem valami kis csuklóra akaszthatós önvédelmi sprét... mert bár sötétben azért nem keverek annyira, de hátha az ördög(-ök , ki tudja talán ők is hárman járnak) sem tévézgetnek a szobájukban így tavasszal ... :


(a táska meg csúszkált végig  ... lehet mégiscsak hasitasi kéne a viznek, ahogy Móni csinálja ... )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése