2011. február 19., szombat

- a fekete hattyú hídja (waterloo bridge?)-

"A nagy táncosok nem a technikájuk, hanem a szenvedélyük miatt válnak naggyá."


Mit tennél akkor, ha tökéletes akarsz lenni más kedvéért?
Mit tennél akkor, ha tökéletes akarsz lenni önmagadért?

Kicsit szomorú, ha a nőnek kell lemondani mindenről - jobb esetben egy pasi kedvéért.
Abban biztos nincs sok pláne, ha végigéli az életét mindenféle izgalom nélkül, és simán eléri minden célját.... ilyen témájú Oscar-gyanús filmek nem nagyon vannak. Biztos azért, mert unalmas, ha túl öntudatos egy nő ... vagy gyanús :)
Vagy igazuk van azoknak, akik szerint valóvilágot is csak az néz, aki "életszerűt" akar látni, arra kíváncsi, amit ő (a tömeg) tenne egy bizonyos helyzetben. És mert a legnagyobb nézettsége a valóvilágos műsoroknak van ....

Az azért jó, ha lehet látni olyasvalakit, aki mindent megtesz azért, amiben hisz. És miért ne lehetne abban hinni, hogy tökéletesek is lehetünk? Vagy abban, hogy akár háború van, akár éhezés vagy nyomor, lehet tökéletes életünk is úgy egy kastélyban születő/lakó pasival, hogy még csak az udvarnak sem lettünk bemutatva :)

Az is lehet viszont, hogy ha már megvan minden, utána már nem marad semmi.
Megvan az elismerés - még a leggyűlöltebb ellenségtől is -, megvan a tudat is, hogy megtettünk mindent, de ezek után? A jutalom az, hogy le"kishercegnő"znek (téged is, mint egy x-edik sorszámú balerinát) -> te leszel a nap ünnepeltje, de ezután? Megvárod, amíg téged is lecserélnek?

Vagy kiderül a titok, ami miatt életben tudtál maradni a háború alatt?

Sophie túlélt. Nathan nem hitt Sophie szerencséjében, bár kiverni sem tudta belőle.
Biztos VV Évinek hitt volna első szóra ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése