2012. augusztus 13., hétfő

- Fonyód -

Nekem ugyan a cikkben az a sor tetszett, hogy: Badacsonyban nem csak inni lehet, de érdemes, viszont Zsül azt mondta: Fonyódon jobb lesz majd a kilátás..
Ami végülis tényleg nem volt rossz. Bár a kilátó iszonyúan mozgott.. nem is gondoltam volna :)



Aztán mentünk a mólóra, járkáltunk 1et a Balatonban, és megbeszéltük, hogy legközelebb most már igazán Badacsony jön! de tényleg !












Ma a vonat előtt benéztünk még Siófokra a víztorony kilátás miatt, háááát.. 
a lift nagyon sokat ment (Fonyódon nem volt lift , de 150Ft -ot szedtek) biztos ezért kellett fizetni  fejenként 800Ft-ot, de  nem volt olyan tutti kilátás mint Fonyódon ..
A kis lőrésszerű ablakok pont szemmagasság alatt voltak (a felnőtteknek így le kellett hajolni még úgy is ha volt ülőhely.. ), és bár nem volt nagy a hely , de persze volt kávézó ..  1 szinttel  lejjebb ki lehetett menni a teraszra, de az borzasztó alacsonynak tűnt :) (1 szinttel feljebb meg ugye a lőrések ... ). 

 
1szóval Fonyódon jobb volt a kilátó. Még úgyis, hogy csak az egyik kilátóba tudtunk csak felmenni - a másik előtt egy magánház épült, autóval körbekerülve a hegyet, meg nem volt hely a kb. 4 helyes parkolóban ...  biztos minden fonyódi hétvégén megy kilátót nézni :)
na de persze majd 1xcsak azt is megnézzük azért... 




kicsit hisztiztem, amikor vissza kellett jönni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése