2015. május 27., szerda

- előBalatonolás -



Bár Zsül nem nagyon emlegeti, hogy idén lemegyünk még, azért a remény hal meg ..... :)


Az idő nem tűnt túl bizalomgerjesztőnek, de a hétvégi esők után nagyon írta a köpönyeg és az időkép is a jó időket. Akkor sem jöttek, csak amikor vissza kellett jönni.....


A Balatonra vezető út nagyon tetszett - a sok eső után kicsit belendült a nap - és már képes voltam kis nyári ruhában (de azért még gumicsizmában) beülni az autóba:)

 Bevásároltunk útközben, majd dugig tömtük a hűtőt és vártam erősen az esti grillezést :) Mindig legeslegjobban a grillezést várom persze, meg hogy nézzük meg a Balatont, és most még jött, hogy nézzünk el egy Völgyhíd tortára a Völgyhíd kávézóba.
Lett nagytakarítás elsőre, majd a grill előkészítés és mert olyan kis ügyesek szoktunk lenni időügyben - símán este lett és már nagyjából csak az alvás maradt vissza az első napból.



Másnapra futást terveztem, Zsül meg főzést - így lett az, hogy futottam egy kört, majd a főzés végére becsatlakoztam és hatalmasat ebédeltünk :). Ebéd után nagyon jó idő volt még: napos, hűvöskés, de semmi viharos szellő, így kitaláltuk, hogy kószálunk körben a faluban és még az új kilátót is megnézzük hol tartanak az átadással.

 A Balaton nagyon hullámzott, határozottan hideg szél fújt mellette, majd megmásztuk a lépcsőket és sokkal melegebbnek tűnt az idő :)




A kilátót megnéztük előröl, hátulról, körbe is jártuk, majd hazamentünk aludni.

Másnap jött a hír - vissza kell jönni Pestre :(





Erre a napra már csak a Völgyhíd maradt,  nem gyalog mentünk, ahogy terveztük, hanem hazafele ugrottunk be és csak becsomagoltattunk 2 szelet tortát és már jöttünk is az időközben teljes erőbedobással nekilendülő napsütésben .... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése