2010. január 12., kedd

- betenni a másiknak -


Az a bizonyos közöny, aminél Camus szerint nincs rosszabb megdőlni látszik. Ma már senkinek nincs ideje közönyösködni - inkább mindenki betart mindenkinek. (mert arra van idő ...)
Kezdve azzal, hogy lassan már minden héten van 1 öngyi a metróban, és így persze lezárják órákra a fél vonalat, hogy nehogymár a többiek tudjanak menni valahova is, meg természetesen a békávé sztrtájkok.
Volt egy szavazás valamelyik weboldalon, hogy szerintünk kik tehetnek a békávé sztrájkokról. Csak 1 valaki volt, aki beírta, hogy a dolgozók ... Biztos csupa autós ikszelgetett...
Ráadásul megint emelik a bérlet /jegy árát.... Hát ennyire nincs más fuvarozócég, akinek megérné az utasszállítást elvállalni ennyi (elcsúsztatható) pénzért?

Azért arra kíváncsi lennék mit szólnának a békávésok ahhoz, ha lebetegednének, és azt mondanák nekik a kórházban, hogy jöjjön majd máskor, mert most sztrájkolunk. Bár ezt is csak a sztrájkoló munkásokkal lehetne megtenni, mert ugye a szaxervezetis, azaz személyügyi(köszönöm A.! (szerk.)) főnökség - érdekes módon - mindig VIPes ...

hogy simulna ki minden békávés EKGja..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése