2013. szeptember 6., péntek

- 4. síugrás :) -

Reggelre jött az ötlet, hogy itt vagyunk már lassan 1 hete és még nem is túráztunk egy jót sík(abb) terepen. Zsül tervezett is egy endomondós kört, amit mire odaértünk kellően el is néztünk és már ott másképp: szemben indultunk neki :) 
Az első akadály egy családi ház fűves területén ért de jött is egy néni és adott hilfét, hogy merre menjünk tovább és hogy merre kellett volna menni ... :) 
Az agresszív teheneket nagyívben elkerültük. (köszi Teó :))

A második akadály a kerítésnél volt ami kicsit be volt láncozva... Persze itt már annyira nem ijedtünk meg kirigliztük és mentünk a következő kiskapuig :)
Aztán kis bringás út jött, 1 futóval :) és sok sok tehén - harapni lehetett a levegőt. Ahogy az endomondó jellemzőket olvastuk meg is állapítottuk, hogy ez lehet az extra élményfaktor a körünkben :).
 
Következett egy kis falucska, amin azért átmentünk biztos ami biztos, és már itt lett 6 km- amikor elvileg a mai túra egy kis kényelmes 5 km lett volna. Némi vásárolgatás után nekimentünk az erdei útnak és a visszaútnak Ramsauba. 

Az olimpiai stadionnál meg még siklottunk párat :)

Otthon döbbenten láttuk, hogy elégettünk 1050 kalóriát!  így jött az utántöltés ötlet  és beindultunk Schladmingba körbenézni, hogy miújság vacsiügyben. Ki is sikerült választanom egy akkora fatányérost az étlapról, hogy szegény kislány kicsit meggörnyedt mire kihozta :) 
 Én meg mind megettem :o

Nagyon finom volt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése