2010. február 18., csütörtök

- fitt-nettes külsőségek -


Múltkor bejött az ugrira (bocs.: spining) egy Limahl frizurával, valamint olyan aerobic fejpánttal, amit Esztergályos Cecília hordott a '80as évek elején az ugribugri kazettáin - rendelkező vékony ürge ... Persze volt azért hozzá még szűk, nájlon biciklis nadrág, meg felső, meg fehér térdzokni is, és mert már az óra előtt vagy 1 órával már nagy hévvel, és lógó nyelvvel tekert, a kollektív nagy-nagy rácsodálkozás után, még az óratartó tréner is felsóhajtott ilyetén: "Biztos valami nagy bringás lehet..."
( a mai órára már nem hozott fejpántot ... )

Az aerobic teremben pedig egy igazi (?) szilikonos műnő ugrabugrált valami nagyon menőn mutogatós ipodos telefonnal, valamint éneklősen affektáló - szobákon is áthatoló -szopránnal, hogy: "egy és kettő és .../gyöngyöző kacaj ... / "
a mellettem tekerő kiscsaj meg is jegyezte, hogy: na ez az a tipikus cicababa, aki félméteres tűsarokban és 6 méteres műhajjal, no meg persze a már evidens szilikonokkal jön be ugrálni kicsit, majd visszaöltözik a karjára akasztható vuitton táskába, és oldalirányú alkarkilengetéssel indul is dolgozni ...

"mi pedig valahogy, furcsamód, önkéntelenül behódolunk azoknak a képeknek, melyeket rólunk alkotnak. Olyanná leszünk, amilyennek látni akarnak minket..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése