2009. november 22., vasárnap

- bóvly-e Sylvye vagy a fekete csecsek? -



Gyorsan megragadom a billentyűzetet, hogy köztudomásra hozzam: a fent említett blogcím költői kérdés, kérem hogy (a felgerjesztett) hímnemű egyedek ne válaszoljanak rá. (kép sincs hasonlóse itt, úgyhogy az arra számítókat megkérem, hogy a további rések ügyében keressenek kitartóan gúglibácsival, és innen el ... ).
Gondolom ezzel a kérdéssel kb. annyira nem tudnának mit kezdeni ha itt maradnának, és így nem foglalkoznak vele, mint egy nő azzal, hogy Mr. Big meleg, pedofil, vagy öreg is lehet-e.

Ami miatt a címet ilyen szépen megfogalmaztam, az az hogy egy nő mikor Bóvly (nagyBével).
Bennem legkonkrétabban akkor tudatosult, hogy milyennek kéne lennem, mint nő, amikor anyukám azt mondta, hogy mindegy hol lakom, mindegy mire van pénzem, vagy inkább mire nincs, nő vagyok, tehát legyek csinos. Annó a munkahelyemen mondtak egy intelmet:
Katonaságnál azt mondja a parancsnok az újoncnak, hogy fesse be az eget.
A helyes válasz ilyenkor nem az, hogy hogyan, hanem az, hogy: "Milyen színű legyen?".

A példa teljesen idepasszol: aki a mostban él, annak olyannak kell lennie, amilyent a most megkövetel.
Ha nő, akkor legyen szilikon vagy gumi, pornósztár vagy hasonló, némi férjnek és a sajtónak tett hiszti után tegye szét a lábát a kisírt kicsit több pénzért, és persze ne egyedi kívánságai legyenek (pl. smart:)), hanem tegye azt, amit elvár tőle a célközönség (aki fizeti).
A célközönség (társadalom) pedig megkéri az árát: elvárja egy nőtől, hogy legyen férfiasan önálló, közben persze csinálja meg mindazt, amit egy férfi, és fogadja el, hogy kevesebbet fizetnek neki.
Ja! és ki látott már olyan kurvát, aki imádta- és ingyen csinálta - a munkáját amiből meg tudott élni?

Kicsit leegyszerűsítettem a választ, de gondoljunk csak bele. Nagyon sok magát ún. szingli nőnek nevező nő van a fővárosokban, akik mondhatják azt, hogy ők aztán önállóak és nekik jó is így (vagy csak szimplán savanyú a szőlő...), de mégis miből jó nekik így?
Valahonnan lett lakásuk (biztos nem csak a szimpla kórházi titkárnő fizetésükből), valahonnan van egy autójuk, és valaki támogatja őket ugye. És valahogy kijutnak persze ámerikába is, hogy aztán itthon tudják azt mondani, hogy akár 8 általánosos ápolónői éppenhogy végzettséggel, és temérdek (majdnem 1 egész heti!) angoltudással is kaphatnak a szegedi egyetemen angoltanárprofesszori állást....

Lakása egyedül egy nőnek teljesen alapról indulva - szerintem -nem lehet. (végigpróbáltam minden hitelt, kiskaput - egyedül). Tehát a celebszingli vagy örökölte, vagy kapta, vagy ...
és most itt jöhet a bobó-Bóvly:
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=509009

Még 1x:
Egy egyedülálló nő vagy hitelt fizet 20éves korától kb. 70 éven át, a híd alatt lakik addig, és persze közben félti az összes állását.
Egy celeb nő gyorsít: beruház egy szilikonba, be is mutatja pár korláton (ja! angolul beszélni még ámerikában sem annyira kell azért, ha már beprotezsálták az öreg pénzes kitartók), és nem félt semmit, mert azt sem tudja mi az a munkahely, hiszen soha életében nem dolgozott - minimálbérért meg pláne ...
és ha kipukkan a szilikon ....? ....

http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=31721

és akkor ezek után még 1x a mai kérdés:
Bóvly-e Sylvye meg a fekete csecsek?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése