2009. november 15., vasárnap

- Ostobenkő és az őrült nők ketrece -

(köszönet Lacinak a szójátékért és a megfejtésért:))

Ha a tévéműsorok kiválasztásánál is stimmel az, hogy az vagy amit nézel, akkor eddig csak 70el kevesebb lehet az ikúm, mert látni még 1 részt sem láttam, csak írok róla, mert nagyon tetszik ez a cím :)

Amit hallottam róla: adott egy hírnévért, és a tévében parádézgatásért mindenre hajlandó kivénhedt Koltaisan szekszszimbólum NagyŐ, valamint egy rakat mindenből kivetkőző nemtúl észkombájn
-> : lennék a kisbutád, aki felnéz rád ... sáláláááá -)
kivénhedt pornósztár, és persze összezárva.

A semnemtúl eredeti sem nem túl izgalmas alapötletet feltuningolják némi sötét múlttal a nők múltjából: az egyik karvalyorrú nőért lettek még öngyilkosok is!
(tisztára mintha a Múmia múltját hallanánk - mikor is lehetett az öngyilkolás? 1810-ben? ),
na meg persze verekedni kell egy alfára épp csak a görbületeiben hasonlító hímért -> a verekedés több oldalról is, alulról is, kimerevíthetős is ..
És hogy mi lesz ebből?
Agyzsibbasztó rések, ami talán még az Izauránál is fájdalmasan hosszabb, de! lehet erre is gyűjteni az öregeknek pl.: szabadítsuk ki a szomszéd ábécés Edithkét!
vagy:
Minden "öregedő" vén trotty el tudja hinni magáról, hogy érte is dobognak a 12éves női szivek, (mindenki cserélje le az öregecske feleségét)
mert ugye Benkő is megmondta, hogy attól a kortól már minden ci.. lány ivarérett...
és egy nőnek csak úgy bocsátható meg az, hogy az ikúja (nem) több, mint max.egy káposztáé, hogy min. van 120as melle, és persze a kora is max. 12 ...

Erről beugrott egy doktornő aki azt mondta rám, hogy a koromat figyelve nekem már min. dédnagyinak kéne lennem más társadalmi körökben .... (v.ö.: nem én vagyok a 12éves kreolos cél-delnő):)

itt a vége: ha nem is ígérem meg, hogy nézni fogom a sót, de a véleményemet leírtam.
és el is futok véle :)

ja, és a kép mellé jelszónak:

Kolbászt Benkónak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése