2009. november 24., kedd

- arról, hogy milyenek az emberek -


Adott egy szervízes aki órabérben dolgozik, és akinek persze jó egy helyben ülni, beszélgetni, mert meleg van, meg ki is fizetik....
De hogy az miért jó neki, hogy bemószerol a saját bénasága bevallása helyett azzal, hogy megcsinálta volna, csak még 10 perc kellett volna hozzá?
Ami az igazság: amikor lett volna rá idő, akkor épp nem ért rá: általában péntek délutánonként ugye - gondolom akkor lehet hamarabb hazamenni.
Amikor meg volt ideje, mert megjelent, akkor végigcsinálta az egész rendelési időt: 4 órát, feltartva ezzel az orvost, a rendelést, és majdnem 1 órát várakoztatva egy nagyobbacska beteget, akinek mi is jóhiszeműen azt mondtuk, hogy csak 10perc van már csak vissza (aztán várt vagy 1 órát, mert persze a rendelés végéig sem lett kész a mentés )....

És az élet fintora:
- Az egyik anyuka ajándékot hozott az itteni kisbetegeknek, mert azt hitte rá haragszunk...
- A szervízes pacák meg feljelentett a főnőknél, hogy a rendelés végén kiraktam, pedig már (még) csak 10 perc lett volna vissza.

Azért kíváncsi leszek ha legközelebb jön, akkor még hányszor lesz 10 perc az a bizonyos 10 perc. És, hogy vajon mennyi lehet az óradíja.
2009.11.25.
Azzal kezdődött, hogy mégsem 10p, hanem inkább 50.
Aztán jött egy kevésbé toleráns doktor, és mégiscsak inkább kirakták. A 10p helyett kb. 1,5 óra után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése