2010. augusztus 18., szerda

- sztárok egyéb közhelyen -

Olvasom az újságban, hogy újabb "sztárunk" járt pórul az újratöltéssel, de visszavág!
Tipikusak ezek az esetek: ahogy a kisebbség szappanoperája a Mónikasó (ott is "színészek" játszanak el 1-1 életszerű esetet ingben, gatyában), a többieknek maradnak a Blikk-cikkek: ahol aztán minden van a nagy fekete autóból kiugró 3 izmos testőrtől: akik irtó fenyegetően meghúzogatják egy kisgyerek haját a már napi kozmetikai kezelésnek számító állandó mell újratöltésig.
A mai rutinos "híres sztár" pedig már nem egyedül, hanem az ügyvédjével jár újratölteni, és bepereli az egész klinikát, ha 1millió azonnali asztalra letett pénzért (számlát nem kér) nem 3 milliós szilikont kap.

Csodának tűnik, hogy ezek után az ember semmi jóra nem számít, ha a sors fintoraként összehozza az élet egy sztárral a munkahelyén, hétköznapi helyzetben?
Ilyenkor képesek leszünk fel sem ismerni, nemhogy autogramért kuncsorogni, meg rábírni, hogy próbálja betartatni az érkezési sorrendet, nehogy a többi beteg legyen képes feljelenteni mindenkit a nem neki szóló "különleges bánásmód" miatt.

És lám. Sztárjaink tudnak normálisan is viselkedni. Legalábbis egyről tudok aki tud, bármilyen meglepőnek is hangzik: nem volt ajtóverés, hogy ő az XY kicsodájának a micsodája, és meg tudta várni a sorát.

Azért így szimpatikusabbak, ha ez már csak így van: az egyszeri sztár csak nem tud minden helyzetben elzárkózni a köznép elől ... hiába nem jár metróval ....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése