2010. augusztus 21., szombat

- végjáték a balatonparton -



Időnként jól jönnek a szabadnapok, még akkor is, ha a fizetésért persze mindig sorban állok :) Amikor pedig nem otthon ücsörgéssel, hanem minél távolabbi helyre történő kirándulással telik, akkor amolyan szabadság hangulata is van a szünnapnak.
Nem kell gondolni semmire, és tiszta aggyal lehet összpontosítani az éjszakai sötét fényeiben játszó hullámokra, a csak körvonalakban sejthető kacsák árnyaira, az időnként felhőn átszivárgó hold sugaraira, a göncölszekérre...

Augusztus 20. estéjén a betonstégen ültem, mellettem vagy 1000 emberrel és a hangulat: tökéletesen boldog. Mondhatni páholyból néztük a tűzijátékot. :)

Az ünnep másnapján - ma - pedig vitorlázás volt a program, és bár csak 1 óra, de az tökéletes en nyugodt lebegésben telik. Jó nézni kicsit a vízről is a partot, a kis/közepes/nagy hajókat, és még az sem zavar, ha időnként izzasztóan melegen süt a nap. Nagyon csábító a víz, bár ahogy hallom alig van 24fokos... na majd holnap :)

Ma még nem akarok belegondolni, hogy csak pár nap, és megint itt lesz az ősz újra... és utálni fogom, mint rendesen ....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése