2010. április 7., szerda

- a celeb -



Múltkor apu megkérdezte, hogy szerintem hogyan érthették a celebet abban, hogy 1 nő nem akarja leírni azt egy levélben, hogy Kedves Feri!, merthogy utálja a celebeket.
Gondolkodnom kellett rajta - és nem a celeb szón :)
Ráadásul a fent említett hölgy már nem a celeb célcsoportja sem - igaz én sem, de nem is tudtam elsőre, hogy ilyen celebünk is van :)
Aztán megvilágosodott, hogy ő lesz az, aki nehezen megszerzett fizetését hamvas, szilikonos modell-lányok karrierépítésébe invesztálja - de persze előtte mély betekintést nyer a lánykák tehetségeibe :)
De hogy miért kell utálni? Mindenkinek van valami hobbija, és ha pénze is hozzá, akkor miért ne tehetné? Ez a világ most kicsit ilyen, ha már a reklámok is azzal jönnek, hogy: "mert megérdemlem" :)

Aztán ma ráakadtam ilyenre:
"

„Felhívást intézett a celebekhez Sarka Kata, amikor Kiszel Tünde megjelent egy jótékonysági rendezvényen, ahol csak a vacsora érdekelte. Kiszelt mostantól nemkívánatosnak tartják.”

Nem értek egyet azzal, hogy Kiszel Tündét kitaszítja a celebtársadalom. Ugyanis azt hiszem, neki az életben maradásához kell az, hogy fogadásokra járhasson, ott belakhasson lazacos szendvicsből, és elvehesse az asztal közepéről az ananászt.
Attól tartok ugyanis, hogy odahaza ő éhezik. Donatellás naptárának bevételeit biztosan gyök alá vonta a válság, a művésznő egyéb tevékenységéről meg nem tudok.
Hacsak... hacsak nem azért kap pénzt, mert ő találta ki a celebséget. Bizonyára szabadalmaztatta mint szellemi terméket, tán jogdíjat is szed a többi celebektől. Vastagon tejel Sarka Kata, mélyre nyúl a bukszájában Fekete Pákó, és Bódi Sylviről is leszedi a sápot. Most már értem, miért akarják őt törvényen kívül helyezni: egyszerűen csak át akarják venni a bizniszt.

"
http://forgotar.blogzona.hu/archives/2010/03/29/Perszona_non_grat

Ez is egyfajta mély betekintés a fogyasztói társadalom mozgatórugóiba? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése